Ostrava-volleyballspillerne rømmer, Zlín er fjerde

Innleverings var ikke den Ostrava og igjen hadde problemer med opptaket. Hjemmelagets supportere ble vinket det amerikanske flagget for å vekke med 27 poeng nejúdernějšího spiller spill, spiker Cory Rieckse.

“forringer ikke kraften i Zlin, men spilte helt gjennomsnittlig spill, som for oss var nok,” sa treneren Ostrava Zdeněk Šmejkal. “Det var et annet spill der det besluttet utrolig enkle, utvungen feil i terminalene. Vi kommer under press. I tillegg hele året kjemper vi feil taktisk guidede innspillinger. “

Ostrava Wide kaptein Tomas la til at, som vanlig, i en viss posisjon de har tatt til terminal fire poeng tap. “Og her har vi fanget opp.” Det var i det tredje settet.Ostrava nærmest margin på to punkter mistet den tiende sett av sesongen.

Šmejkal miste enda mer irritert at laget nyte noe overraskende. “Ingen av oss over-oppvarming, i tillegg til tjenesten vi fryktelig bortskjemt”, sa 1xbet trener for tjue korrupte administrasjon og bare to rette poeng. At gjester hadde et forhold på 8: 2.

“Vi vant på grunn av forsvar, at vi klarte, og det følger at vi basert tjeneste,” sa Pavel Bartoš Zlin opptaker. “Det første settet vi tapt i angrepet, hadde vi ikke sette ballen på bakken.”

Pavel Kolář ved terminalen på det tredje settet, så kompromissløse angrep forberedt på laget ditt setbol som forvandlet den direkte poenget med administrasjon.Hans fantastiske forestillinger rettet Zlín til en viktig seier.

“Kolar er vår mest stabile spiker,” treneren vet Zlin Roman Macek, helheten som er på fjerde plass knakk CULS Praha på fire poeng.Kan øke sin leder lørdag ved hoffet siste Havířova.

Og hvor mye vanskeligere Ostrava miste kampen for sluttspillet, som mistet fire poeng? “Disse terminalene kan komplisere det fra begynnelsen av sesongen,” sier trener Smejkal. “På slutten sett ikke spille ball det hva de har, og vi er ikke modig.”

Treneren erkjent at tapet er et stort tap Zlin, dessuten, hvis i morgen fra 17.00 vertene regjerende mester Tsjekkia Budejovice. “Tenker at denne ytelse Budejovice overopphetet, ville det være naiv.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s