Selv groovy blinker av Usti og basketballspillerne Děčín forsto ikke

“Folk så på,” sa Ustichs daglig leder Tomas Hruby på det fantastiske onsdagsshowet. Innenriks slår liga-seieren 75:74 Vette 24 sekunder før hornet. Den knuste hallen var gal og chanted: Ústí, Ústí, Ústí! Gjestene forsto ikke.

Ikke å være når snarveien skal frnkli opptil 16 poeng. Men den overveldende 14: 0 brøt Usti-opprøret og Decin ødeleggelse. “Vi har 6: 0 om et halvt minutt, det er et mord. Noe måtte skje. Og det skjedde, “tenkte han fire brutto teknisk feil.

Reglene er definert i tilfelle av medlemmer av benken som lovbruddet forårsaket av uhøflig kommunikasjon med dommerne. Straffe? En frikast for motstanderen og kaste bilen.

“Det er noe vulgært Jeg fortalte dommerne, kommenterte jeg på sine uttalelser.Men jeg vil ikke kaste smuss på dem, sier Hrubý. Han fumlet i kampen som en papiňák. Tre tekniske feil fikk ham, enda en for trener Martin Stavěl. Offisielt er hovedtreneren Pand Hrubý fordi han ikke har tilsvarende lisens. Deretter var han skyldig i Zampach-kritt.

“Martin startet taktisk, deretter to ganger. Alle tre fagfolk regnet meg som trener, så jeg måtte gå ut av veien, sier Hrubý. Jan Jiříček ble tegnet av nybegynner fra Děčín. “Jeg skal takle det!” Overordnet truet. “Hun er en ung fyr, jeg tar den.Han ønsket å stoppe meg, men hvis jeg ønsket å fullføre, ville det ikke ende godt “

Jiříček mot veileder, som er noen ganger pruďas, redd for å gripe inn:”. Jeg vet at jeg ikke har råd til det. Men vi kjenner straw. Dette ødelegger spillet, vi fokuserer ikke på kurven. Jeg fortalte ham å roe ned at han var en viktig artikkel på benken. De må holde nervene, selv om det er et derby. “

Element og srdcař Gross på sin Facebook hevder at når det neste gang, vil vinne over Decin, forlot stille å lede utover elvemunningen. “Kanskje neste gang vil vi sparke noe annet enn fire teknikere på rad,” sier Jiříček.

Distribuert Rough fra vinduet over banen, steg trinnet til dekk; hans nerver marsjerte: “Dette er mitt liv!De tekniske de kunne ha helt ødelagt eller sparket oss. Våre gutter gjorde det, Děčínský Búda (Budínský trener) hodet på hodet, men de vil fortsette. Tilskueren måtte gå helt opptatt! “Det var 1,080 fans på Slunce. Elvemunningen ble utsatt for en nabo etter seks nederlag på rad, et år og et kvartal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s