Zubří håndballspillere ønsker å bli oppe, Zlín står overfor grusom virkelighet

Seks runder blir igjen til Zlins håndballspillere for et mirakel i form av avspilling. Hvis det er ekte, antyder åpning våren duell der på lørdag fra 17.30 til velkommen mesterlig Pilsen.

“Jeg ville være en dårlig trener hvis laget ikke trodde, men realiteten er grusom til kvartfinalen sannsynligvis få,” innser

“Vi må slå alle fem av dem,” sa han. neste motstandere og i siste runde vil gi oss nok i Litovli uavgjort, “skissert Micola, hva er veien til sluttspillet.

Zlin det må overvinne de tre beste lagene i konkurransen, så det er lite sannsynlig.Mitch ser litt under. Fra dagens tiende plass ville begynne en serie med play-out hjemme. Den ellevte Litovel bygde han en ledelse på tre poeng.

“Vi ønsker å holde det under meg,” erklærte Micola og tror på det lenger for neste sesong. “Jeg vil spille enda mer. Administrerte bedre overganger i bruddene var sterkere i forsvar, hvor det ofte er passive. “

lørdagens kamp med lederen håndball Zlin undersøke maksimum, hallen Euronics ankommer klubben, som legges til den tsjekkiske landslaget på de siste World Cup mest spillerne ekstra liga.

“Hvis mesterskapet er lært, det kan startes.Men de kan også undervurdere oss, tenker Mikola, som vil ha dagen før kampen til en spiller under direkte tilsyn på premiere Sports Ball i Zlín. “Det er organisert av vår hovedsponsor, så ledelsen vil at vi skal være til stede der. Men vi må finne en kompromiss som vår deltakelse på ballen igjen urørt. “

Resultatet fra Zlin vil også være interessert håndball Gumárny Zubří at andreplassen jage Pilsen. Advokaten mister to poeng.

“Alle forventer at vi skal være oppe og i styrken til laget er det.Men det vil avhenge av helsen til spillerne, “sa trener Zubří Jiří Kekrt før lørdagens duell i Lovosice.

uke gammel vinne cupen derby i Zlin kunne distribuere noen syke (Bechný, Vaclav, Zahradníček), en av dem han kan returnere Kekrt ikke vil innebære. Monter allerede, men spissen Reznicek, som gikk glipp av en stor del av fallet.

Hvis Zubří lykkes i Lovosice returer på sine fem poeng og betydelig tettere plassering i topp fire, som begynner sluttspillet hjemme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s